Tuesday, December 13, 2011

Top 5 Køkken byggestil

Køkkener er den ubestridte hjertet af huset, hvor alle samler, blander og dvæler i løbet af parterne. Moderne stil i køkken figur er ikke mindre dramatisk, og nogle har endda en retro-inspireret smag. Uanset om du er udgivelse super-moderne eller 50'er chic, det handler om at blande ekspressiv stil med værktøjet. Så her er listen over top 5 køkkenet byggestil:
  1. Højteknologifonden -> i dag, kan du købe et køleskab med en hi-def Tv bygget i over vand dispenser. Her kan du tjekke vejret for at sikre, at det er ikke for varmt ud for ragout du planlægger at gøre. Vedhæft en internet-tilsluttet skærm med trådløs adgang og vise din opskrift, mens du laver mad, kan du også se en film eller optag en talebesked.
  2. Skjulte hvidevarer -> du kan tilpasse dit køkken, så hvert apparat er skjult af skabslåger, at meget dit spisekammer døre. Du kan skjule skjule noget i kabinet - køleskabet, skraldespanden container, opvaskemaskinen og selv komfur.
  3. Green Design -> designet til at opnå 2 grundlæggende mål: gøre mindre skade på omgivelserne, end den særprægede køkkenet og aktivt bidrage til at rydde op i omgivelser, når det er muligt.
  4. Dual-fuel Ranges -> betyder, at du ikke behøver at vælge mellem gas og el. Nye kommer med en gas stovetop, som er den foretrukne tilberedningsmetode, når du bruger gryder og pander, og en elektrisk vifte til en mere effektiv, selvrensende ovn.
  5. Beton Bordplader -> kan ligne sten - poleret eller upoleret. Afhængig af tilsætningsstoffer i gyllen, kan udseendet være rustikke, moderne eller ekstremt kunstnerisk.

No comments: