Monday, September 12, 2011

Sådan Design et hus Extension

Hvis du vokser ud af dit hus, har du to alternativer: at flytte til et nyt hjem eller konstruere en tilbygning til din eksisterende hjem. Mens du flytter kan være lettere, en udvidelse tilfører værdi til dit hjem. Du får præcis, hvad du ønsker. Her er nogle skridt til at designe en udvidelse til dit hjem.

  1. Brainstorm og notere de tanker, du har, herunder, hvor du ønsker det skal være placeret, størrelse, og hvilken funktionalitet du leder efter.
  2. Ansæt en designer, entreprenør eller arkitekt til at hjælpe udarbejde dine planer. En professionel vil dobbelttjekke og sørg for, at målingerne og alle andre aspekter af designet er korrekte.
  3. Afgøre, hvad du har brug for den type rum, du design til at konstruere. For et badeværelse eller køkken, har du brug for VVS-systemet. Ethvert rum du planlægger behov el-arbejde. Leje entreprenører og underleverandører.
  4. Placere vinduer i dit design på steder, der appellerer til mængden af ​​sollys, du ønsker i rummet.
  5. Har dit hjem undersøges for eventuelle reparationer, som du måske nødt til at gøre, inden du flytter med struktur om forlængelsen.
  6. Vælg byggematerialer, der passer til resten af dit hjem, både interiør og eksteriør, såsom sidespor, tag, vinduer, døre, væg teksturer og gulvbelægning.
  7. Beslut dig for en stil til dit nye værelse, som nutidige, moderne eller land og dekorere den indvendige som ønsket.

No comments: