Tuesday, September 13, 2011

Formål og trin for at genopbygge dit hjem

Ombygning af en hel ejendom er typisk foretrukket frem for en mere enkel reparation og renovering, når ejendommen er forældede eller uoprettelig. Naturkatastrofer sommetider ødelægge egenskaber til det punkt, at reparationen ikke er en mulighed. Dette er grunden til de fleste husejere bære bygning forsikring. I andre eksempler, er hele kvarterer eller dele af et nedslidt samfund forvandlet, som indebærer nedrivning af stående egenskaber og udvikling af nye områder og nye boliger udvikling.

Mens du forsøger at helbrede fra de situationer, som du har været igennem, sæt dit sind i en anden tilstand ... layout og planer for det nye hjem, du er ved at genopbygge. Der er skridt, der bør følges.

  1. Planlægning af dit budget -> Tænk på hvor meget du har råd til at bruge. Afhængigt af dit budget, kan du enten skære ned eller du kan være i stand til at opgradere til et større hjem.
  2. Valg af din plan -> Ændringer kan foretages for så vidt angår størrelserne af værelserne og et par andre emner såsom vinduesstørrelser. Glem ikke at tage din indkørsel og landskabspleje i betragtning.
  3. Forhandle kontrakten -> Dine specifikationer skal angives i kontrakten - fra leverancer, tjenesteydelser, arbejdskraft, underleverandører arbejdskraft, oprydning, dump gebyrer, alt, hvad der er involveret i bygningen før, under og efter.

No comments: