Wednesday, September 14, 2011

Hvordan man kan undgå Have Renovation Problemer

I de fleste tilfælde, er korrekt bortskaffelse af dit haveaffald så simpelt som at få en container fra din kommune, fylde det op, og udgør det tæt på kantstenen eller grænsen af din ejendom på den rigtige dag. Byen sender omkring indsamling af lastbiler til at tage den fra din beholder og korrekt bortskaffelse af det. Men der er nogle problemer, som du kan løbe ind i, hvis du ikke er klar over alle de politikker af lokale indsamling tjenester, især hvis du lige er flyttet til et nyt sted.

Det mest almindelige problem med bolig haveaffald er at finde dit affald opkrævede på kantstenen af følgende grunde:

  1. Beholderen er forurenet med materiale, der er ikke tilladt at samles op. Du kan undgå forurening af containere ved ikke at placere kemikalier, der anses for være giftige. Hvis du har kemikalier eller andre produkter, som anses for forurenende stoffer, kan du leje private tjenester til at komme samle dem op i stedet.
  2. Beholderen er fyldt eller pakkes på anden måde forkert. Fyld ikke for meget en container eller forlade det med affald hænger ud, gør du det meget sværere for indsamling besætningen til at råde over sine fag.
  3. Du forlod beholderen i det forkerte sted. Dette bør undgå, hvis du lægger din container på rette sted. Vær sikker på at du ved, hvilken gade det skal placeres på, således at indsamlingen besætningen pletter din container og kan samle det på deres tildelte ruter.

Når du er klar over de regler og politikker, bør du ikke komme på tværs af mange haveaffald samling problemer, men hvis du gør det, huske at ringe til en privat samling tjeneste licens til at afhente haveaffald.

No comments: