Thursday, September 22, 2011

Realiseringen af ​​et Beaded armbånd

Armbånd er rasende på modescene i en stor måde i denne sæson. Chunky synes at være den tendens, men det er vigtigt at overveje størrelsen på dit håndled, før du begynder at lave et armbånd. Hvis du har små håndled, bruge små perler. Hvis du har større håndled, og derefter bruge en streng af store, chunky perler.

Her er de følgende anvisninger på hvordan man laver et armbånd:

  1. Vælg en længde for dit armbånd og købe så meget beading tråd. En standard håndled armbånd længde er omkring 7 inches.
  2. Vælg perler til dit armbånd. Vælg spacer perler så godt.
  3. Du skal perle tips til at sikre enderne af dit armbånd, så låsen kan tilsluttes.
  4. Læg din perler på et håndklæde placeret på en flad overflade for at bestemme den rækkefølge, som dine perler vil blive spændt. Dette vil spare dig en masse frustration senere.
  5. Knot et garn ende og bruge en saks til at skære det overskydende garn.
  6. Indstil en lille mængde af håndværksvirksomheder lim på knuden, og lad det tørre. Brug et par fladtang at lukke perle spidsen.
  7. String dine perler. Tråd på den anden perle spidsen, så den åbne ende af spidsen vender væk fra hængte perler.
  8. Bind en løs knude i den resterende tråden og bruge en lang, lige pin at tvinge knuden ned i den åbne ende af perlen spidsen. Klip den overskydende tråd og bruge en tang til at lukke perle spidsen.
  9. Anbringe en lås stykke ned på én perle tip krog, således at løkkerne ved slutningen af ​​hver er forenet. Brug tangen til sikkert at lukke en ring frem for en anden. Gentag det med den anden ende af armbåndet.

No comments: