Tuesday, March 15, 2011

"Marketing Idéer til arkitektfirmaer"

Nogle små arkitektfirmaer bliver i stand til at klare sig i konkurrencen fra etablerede større virksomheder. At have en markedsføringsplan og effektive strategier for markedsføring er vejen til at få succes virksomheder. Med en god marketingstrategi, kan de nå deres mål mål lettere.

Her er geniale markedsføring ideer til små arkitektfirmaer:

1.Using en Internet er virkelig en god måde at markedsføre små arkitektfirmaer ... ved at oprette en hjemmeside, kan du tiltrække flere kunder. Du kan gøre din lille arkitektfirma synligt for verden ved hjælp af internettet, og hvis det er nøgleordet-search optimeret dit websted kan vises, når søgeordssøgninger er udført af potentielle kunder, hvilket gør det yderst mål markedsorienteret.

2.You kan også starte et gratis nyhedsbrev tjeneste at spørge dem, der besøger dit websted for at abonnere på den.

3.Ask for tilfredse kunder at sætte deres udtalelser på dit websted, da dette kan hjælpe overtale andre kunder til at overveje din virksomhed.

4.A meget omkostningseffektiv og nem måde at markedsføre dine ydelser på nettet er en permission-baseret e-mail.

5.Use nøje planlagt reklamer, der er godt planlagt, og at viderebringe det rigtige budskab til kunderne, der omtaler fordelene ved at vælge din virksomhed. (F.eks tv, radio, avis, tidsskrifter).

6.Form alliancer med andre tjenester, der supplerer din virksomhed.

7.Offer fremragende kundeservice. Deres virksomhed har til at møde pålidelige og erfarne, og lover dem en ordentlig arbejde, men sørg for at holde dit løfte.

No comments: