Wednesday, March 16, 2011

"At opstille en arkitektfirma"

Du kan blive godt rustet til at starte din egen virksomhed efter at du har lavet nogle oplevelser som en designer. Her er nogle instrukser, hvori du vil være i stand til at starte en arkitektfirma.

1.Rent nogle forretninger kontor quad. Du behøver kun plads nok til dit skrivebord og nogle stole for kunderne at sidde i, hvis det er bare dig. Position fotografier på væggene i dit tidligt arkitektur Arbejde, eller arkitektoniske værker, som du beundrer mest.

2.Obtain nogen ansvarsforsikring og tilladelser du skal bruge. Find ud af om du har brug for en serie af arbejdstilladelse eller gennemgang, før du åbner.

3.Get computerenhed udstyr du har brug for. Du skal bruge arkitektur formål software og en especial trykmaskine og rapport for imponerende ud dine tegninger.

4.Get din sælger bevægelser. Uddel besættelse vogne til alle dine venner samt alle andre, du rører.

5.Figure en hjemmeside, der giver oplysninger om din virksomhed. Sørg for at du laver en portefølje for potentielle kunder at se online.

6.Contact en revisor til at gøre dine bøger til dig. Prøv at holde sig så organiserer som muligt for at skære ned på revisor gebyrer.

No comments: