Tuesday, October 25, 2011

Table Manners, der stadig Matter

Hvis du tror, ​​folk er ligeglad med etikette ved bordet lige så meget som de brugte til, så tro om igen. Et suppe slubre eller tand pick er alt det tager at slå nogle folk ud. Så for at opholde sig på tæerne, her er et nødvendigt bordskik, at vi altid bør praksis.
  1. Må ikke nogensinde tage din cocktail til middagsbordet.
  2. Lad din mad køle af på egen hånd - aldrig blæse på noget.
  3. Hvis du bruger læbestift, holde det ud din tallerken og serviet ved at duppe den, så snart du anvender det.
  4. Din serviet er der for dig til DAB munden kun. Må ikke bruge den til at tørre læbestift eller blæse din næse.
  5. Hold albuerne ned fra bordet på alle tidspunkter.
  6. Læg ikke din pung, nøgler, solbriller eller briller på bordet.
  7. Hvis et stykke bøf fedt gik ind i munden med en gaffel, spytte det ud på gaflen.
  8. Flyt ud af en oliven hul med tommel-og pegefinger.
  9. Smag alt på din tallerken, før du tilføjer salt eller peber.
  10. Lad din tallerken, hvor det er, når du er færdig med dit måltid - ikke skubbe den væk fra dig.

No comments: