Thursday, October 27, 2011

Spar penge med Plastic Food Opbevaringscontainere

Er du væmmes at smide mad ud af huset, der viste dårligt før du havde en chance for at koge det? Har du nogensinde løber tør for plads på din fryser eller købe i løs vægt for at spare penge? Nå, denne blog også måder, hvorpå du kan reducere madaffald på dit hus, ved at gøre bedre funktion af dit hjem er plastik mad opbevaringsbeholdere til at holde maden i længere perioder ad gangen.

  1. Fryser-proof storage tasker -> forseglet mod fryser brænde. Den opretholder mad det samme som den dag, du købte den. Frostbrand er en grim kemisk proces, der dehydrerer mad og gør det udvikle en "off" smag, mens der er gemt i minusgrader.
  2. Åndbart vegetabilsk tasker -> bruger til at forsegle dine frugter og grøntsager i stedet for at bruge konventionelle plast opbevaring af fødevarer containere. Det er specielt designet til frugt og grøntsager, som giver en lille mængde luft cirkulation inde og dermed holde dem friske.
  3. Multi-rum plast mad opbevaringsbeholdere -> bruge, når opbevaring af mindre mængder af rester, hjemmelavede supper og saucer, frugt eller grøntsager.
  4. Vakuum opbevaring af fødevarer -> en fantastisk måde at holde maden frisk i længere tid end nogen anden metode, samt at spare plads i din fryser eller køleskab. Det er en særlig anordning, som trækker luft fra plastic opbevaring af fødevarer beholdere eller poser.

No comments: