Friday, October 21, 2011

Dagens Populære Hjem Architecture Design

Kendskab til den populære stilarter af boliger i disse dage vil hjælpe dig med at vælge den rigtige for dig og din familie. Følgende er nogle af de mest populære hjemme arkitektur design i dag.

  1. Natur-venlige bolig design -> specielt designet til at minimere carbon footprint. Disse boliger maksimere brugen af ​​naturligt lys, så bruger den mindre kunstigt lys i løbet af dagen. 
  2. Præfabrikerede boliger -)> mange konstruktører bruger dette, da de kan gøre mere kvalitet hjem hurtigere på denne måde. 
  3. Gamle strukturer -> bruge med nye boliger uden at forringe kvaliteten af bygningen. De fleste bygherrer gør dette for at bevare historien. 
  4. Tilgængelig Forside -> en af ​​de mest bemærkelsesværdige design i moderne hjem. Disse boliger bruge commodious lagring for at gøre det lettere at få adgang til elementer. 
  5. Craftsman hjem -> har været rundt i begyndelsen af ​​1900-tallet. Det har en veranda med hængende Eves og udstillet søjler som sit varemærke. 
  6. Fransk amt -> har en kombination af stuk, sten og mursten på sit ydre. Det er to-etagers huse med høj Eves til en borg-lignende udseende og er mønstret med opskalere og meget elegant udseende. 
  7. Hjem med ekstra funktioner -> Tillad familie at slappe af og nyde. Disse boliger har normalt familierum og fire-sæson indgangsparti, hvor de kan obligation og underholde gæster.
  8. Georgisk hjem -> større end mange tilsvarende koloniale design og skabe et klassisk og symmetrisk udseende.

No comments: