Thursday, June 7, 2012

Pagulve Solid Hardwood gulve og maskinforarbejdede trægulve


Pagulve Væsentlige Hardwood gulve er den ældste form for trægulve, at der er. Denne form for gulvbelægning liv for aldre, hvis det vil blive bevaret korrekt. Det er meget blid at reparere end laminat eller manipuleret træ gulv. De rettelser også i denne form for gulvbelægning er ikke så svært i modsætning til at have et tæppe. Det er ikke svært at installere øvrigt, og det har stamme af stilarter og størrelse. Sinces det kommer fra træ, mange træer, der blev skåret for sundheden for dit gulv, der var stærk, og dens enduringness sidste i lang tid.
Mens den anden type gulvbelægning er maskinforarbejdede trægulve. Denne ene er temmelig passer den avancerede tid. Det kan være et alternativ til fast hårdttræ gulvbelægning. Denne type gulvbelægning er et færdigt træ på toppen og plyboard nedenunder. Det kostede en del mindre end de andre og kan være hassleless erstattes af massivt hårdttræ. Hvis du får klar til at bruge dette, er du nødt til at vælge fra en bred vifte af træart, at denne verden har.
Maskinforarbejdede trægulve kan også kaldes remodel gulvet, da det er langt mere tyndere end den faste hårdttræ. Det er mere uforanderlig og er mindre sandsynligheden for, at mere eller afbøjning med ændringer i humidness.
Roden af ​​det, at de forskellige lag af træ har kerner, der kører i uens retninger. Det er ofte sat op ved at blive indsat ned.

No comments: