Tuesday, June 5, 2012

Giv dit hjem et nyt udseende med Trægulve

Trægulve er et produkt fremstillet af træ. Den er designet til at bruge som gulv. Trægulve ser godt ud i et hus. Bortset fra det faktum, at det kan kombineres i kundetilpassede designs, træ gulve har den naturlige skønhed, fleksibilitet og holdbarhed, der kan vare i lang tid.

De to typer af træ gulve er maskinforarbejdede trægulve, som passer til de moderne tider og kan være som erstatning for fast hardwook gulve. Det er en type gulvbelægning, som er fremstillet af færdige træ foroven og krydsfiner nedenunder. Det er billigere i forhold til andre, og det kan nemt udskiftes med massivt hårdttræ. Den eneste ulempe, at det har, er, at denne type af trægulve vil gøre dig nødt til at vælge mellem forskellige typer af træarter, som f.eks bamboom, ahorn og eg.


Den othertype af gulve er Massivt hårdttræ gulvbelægning. Dette gulv er en af de ældste typer woodflooring. Det leveres i en bred vifte af stilarter og dimensions.The mest almindelige trægulve arter, der anvendes til massive trægulve Red Oak hårdttræ gulvbelægning, White Oak hårdttræ gulvbelægning, og Maple Hardwood gulve - men mange andre arter tilbydes. Det er ikke svært at installere, og hvis du bruger fabrikken færdigbehandlede gulve, vil du være i stand til at flytte dine møbler tilbage, så snart gulvet er installeret. Rengøring denne form for gulvbelægning er intet besvær overhovedet, i modsætning til maintaing et tæppe.

Vi har også parketgulv, er det en træ selvfølgelig, gulv, som er lavet af stykker træ sat sammen som mosaik og puslespil. Det er normalt lavet af forskellige typer af træsorter med varierende korn for at skabe en unik og iøjnefaldende pattern.The Formålet med parketgulv er at dække bjælken på gulvet og giver en overflade for folk at gå på. Manny bygning levering butikker bære de nødvendige materialer til parketgulve, så ingen bekymringer udkig efter dem.

1 comment:

Unknown said...

Trægulve er meget populær for hus ejere, det giver mere varme i hjemmet og det er meget elegant at se på det passer til alle slags tema du har der hjemme. Og du kan enten væælge at male dit gulv så det giver mere kreativt side