Friday, April 27, 2012

Omkostningseffektive Facade isolering og andre forbedringer for at gøre en masse mere vitalitet Effektive Homes



Hjem renoveringer kan være rigtig dyrt, men finde ud af, hvilke krav, som skal gennemføres til lavere el-afgifter kan hjælpe 1 træffe velinformerede beslutninger. Opnåelsen af ​​et hus vitalitet revision både af ejendommens ejer eller en specialist kan være ganske gavnligt i at finde ud af, hvad der kan udføres for at øge elvirkningsgrad. Disse revisioner koncentrere sig om weatherization, eller weatherproofing, der sikrer en opholdstilladelse fra de ydre elementer. De revision resultater kan hjælpe en enkelt at træffe en beslutning, hvad slags weatherization renoveringer kan være nødvendig. Den fælles pris for funktionen opnås, er $ 2.500. I gennemsnit er besparelser 2,2 tilfælde, hvad der er brugt på weatherization (DOE 2009). Hvorvidt revisionen udføres af ejeren eller en professionel, en ganske udbredt korrekt gør brug af eller skifter isolering. God isolering kan mindske en el-faktura dramatisk, og hvis en ejendom blev bygget med utilstrækkelig isolering, kan ny isolering mindske klimaanlæg oplader til op til 50% (Smith 1999:7).


Der er flere
Facadeisolering muligheder for isolering, hver enkelt levering af deres individuelle fordele, og fordi alle huse og klimaer er forskellige, er det op til husejeren at afgøre, hvilken form for isolering er den største pasform. Isolering på loftet, i blandt skillevægge og under gulve er virkelig vellykket i at undgå udendørs temperatur fra at påvirke temperaturen inde i huset, og er normalt betydeligt mindre end $ 2 for hver sq fod. En revision kan muligvis afsløre, at beklædning eller tagdækning af hjemmet ønsker at blive udskiftet. Sidespor og tagdækning kan være endnu langt mere kritisk end isolering siden betydeligt mindre varme, som hjælper med at gøre det ved hjælp af tag eller sidespor, at en masse mindre varme isolering ønsker at fastholde i.


Brug af omgivelserne omkring hjemmet til din fordel, er endnu en måde at hjælpe spare på elregningen. Investering i fotoelektromotoriske paneler er en enkelt måde at gøre netop det. Photovoltaic (PV), også anerkendt som fotoelektromotoriske celler, omdanne solens stråler til elektricitet. PV programmer er temmelig dyre, der spænder fra $ 30.000 til $ 70,000 for fælles enheder, og endnu langt mere for de større stop-modeller, men de kan opveje 40-90% af et hjem elektriske strømforbrug.


No comments: