Friday, June 17, 2011

Trin i Udglatning et betongulv

Gulvafslibning et betongulv kan gøres på flere forskellige måder afhængig af, hvordan unsmooth overfladen er, og hvilken status de konkrete er i. Du vil være behov niveau, målebånd, beton renere, epoxy coating, spartelmasse og blande gryde med henblik på at gøre dette.
  1. Rengør betonoverfladen og tage væk alle pletter fra overfladen. Mål området og nedskrive målinger, skal du kende størrelsen af det område, når der fyldes op ens sind, hvor meget produktet er nødvendig for at gøre overfladen glat.
  2. Bestem, hvordan niveau overfladen er, og hvilken slags form, den er i. En streng niveau fungerer godt sammen med målebånd til at bestemme mængden af varians og placering af variansen på overfladen. Når du ved, hvordan niveau overfladen er, beslutte, hvilket produkt der skal bruges. Et grundlæggende plan overflade i god form kan glattes ved hjælp af en epoxy-belægning anvendes ligesom maling. En overflade, der er ude af niveau eller har store huller og revner kræver brug af spartelmasse.
  3. Påfør det ønskede produkt til overfladen følge instruktionerne, der følger med produktet. Sørg for, at overfladen er fejet ren, og er tør, før påføring af produktet.

No comments: