Friday, June 24, 2011

7 skridt til en mindeværdig & Organized Julefrokost 2011

Ingen jul er komplet uden julemiddagen parter. Familier og venner samles for at spise, snakke og udveksle minder. Men nogen må stå for alle planlægningen af ​​julen middage hver ferie, så alle kan mødes og nyde et godt måltid. Hvis du finder dig i den situation, at ansvaret for denne betydningsfulde begivenhed for din familie og venner, her er 7 trin til at planlægge julemiddagen, der kan hjælpe dig med at få en vellykket måltid.
  1. Afgøre, hvor mange mennesker vil blive ved middagsbordet, så du vil være i stand til at træffe beslutning om, hvor meget mad vil være behov for. Sørg for at du har mere end du tror, ​​du får brug for just in case ekstra mennesker dukke op i sidste øjeblik.
  2. Beslut hvad du har planer om madlavning, skriv det ned og ikke ændrer din mening senere.
  3. Lav en indkøbsliste over alle de ingredienser, du bliver nødt til at gøre middagen, du ønsker at tjene.
  4. Tag en tur til købmanden for alle de ingredienser, som ikke behøver at blive købt frisk på mindst en uge forvejen.
  5. To dage før middagsselskab, bør du gå over alt endnu engang at sikre, at du har, hvad du skal bruge til middagsselskab til at gå glat.
  6. Dagen før middag, skal du gøre sidste tur til butikken for friske grøntsager og glemte genstande.
  7. Trække på hjælp fra familiemedlemmer, når det er nødvendigt.

Hvis du vil være at have en masse gæster til middag fest, så bør du overveje at have en buffet måltid, hvor alle kan betjene sig selv. Du kan også kigge efter en dejlig restaurant, flere dage før arrangementet for en reservation til et perfekt og mindeværdig Julefrokost 2011. Hav en god ferie!

No comments: