Monday, April 11, 2011

"Sådan Bliv Master Builder"

Bygmestre, også kendt som arkitekter skal have kendskab til opbygningen og struktur forordninger, såsom bygningsreglementer, zoneinddeling love og brand som supplement til efterbehandling flere års uddannelse. De skal være kvalificeret til korrekt anvendelse og kontrol computer aided design og udarbejdelse (CADD) programmer og Building Information Modeling (BIM) teknologier, der har fundet sted af traditionelle papir og blyant redaktionelle værktøjer.

  • Uddannelse. Bygmestre skal afslutte en bachelorgrad i arkitektur grad fra et af de 117 skolehuse godkendt af den nationale Architectural akkrediterende Board (Naab).
  • Uddannelse. Alle arkitektur kandidater er befalet at afslutte en tre-årig ​​uddannelse periode under tilsyn af en autoriseret arkitekt.
  • Tilladelse. Bygmestre er befalet til at passere som arkitekt Tilmelding eksamen før de kan gøre arbejde uden tilsyn af en autoriseret arkitekt.
  • Evne til at kommunikere med hinanden deres tanker. Ekstra kvalifikationer for master konstruktører er deres evne til at kommunikere med hinanden deres tanker visuelt til deres kunder, forstå rumlige relationer og samordne oplysninger fra andre fagfolk som ingeniører, entreprenører og andre arkitekter.

No comments: